Reviews

Wat onze klanten zeggen

Jaarlijks worden er meer dan honderdduizend boetes onterecht uitgeschreven (meer dan 300 per dag). Voordat je je portemonnee trekt is het verstandig om de mogelijkheden voor het aanvechten van je boete te onderzoeken. Hulpbijboetes.nl helpt je graag.

reviews

Gebaseerd op
274
onafhankelijke beoordelingen

Boete aanvechten

Iris over Hulpbijboetes.nl 28-09-2020

9
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Ik ben heel professioneel geholpen.

In eerste instantie werd mijn zaak niet gewonnen, maar tot mijn verrassing kreeg ik een aantal weken geleden alsnog goed bericht dat mijn zaak toch was gewonnen en dat ik mijn geld terug kreeg. Super fijn!! Zeker aan te bevelen!!

Iris, Maastricht

Bjorn over Hulpbijboetes.nl 14-09-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Super geregeld.

Regelmatig duidelijke correspondentie over de stand van zaken en uiteindelijk geen boete hoeven te betalen. Het kan even duren, maar dan heb je ook wat.

Bjorn, Venlo

Rowdy over Hulpbijboetes.nl 01-09-2020

8
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Rijbewijs weer terug

Dankzij Hulpbijboetes.nl binnen een paar dagen mijn rijbewijs terug…. Heel erg bedankt Mark!!

Rowdy, Nuth

Josie over Hulpbijboetes.nl 24-08-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

De moeite waard

Echt de moeite waard om boete.nu in te schakelen! Het duurt wel even maar de aanhouder wint!

Josie, Castricum

Jef over Hulpbijboetes.nl 22-08-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Niet geschoten is altijd mis

Super geholpen, goed en tijdig geïnformeerd over de lopende zaak, die uiteindelijk ook is gewonnen. Tip: niet geschoten is altijd mis, zeker in beroep gaan.

Jef, Meerssen

Loraine over Hulpbijboetes.nl 14-08-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Boete van 104 euro kwijtgescholden.

Super goede service! Boete van 104 euro niet hoeven te betalen door Hulpbijboetes.nl. Super bedankt!.

Loraine, Groningen

Sander over Hulpbijboetes.nl 12-08-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Snel opgepakt

Je verzoek wordt professioneel en snel opgepakt en je krijgt ongevraagd advies en wordt van alles op de hoogte gehouden. Wat wil je nog meer!

Sander, Deventer

Tamara over Hulpbijboetes.nl 02-08-2020

9
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Prima geholpen.

Na 3 dezelfde boetes hebben gekregen na een weekendje Maastricht, heeft hulpbijboetes.nl dit heel erg netjes voor ons opgelost. Zij zijn aan het werk gegaan en hebben alle 3 de boetes voor ons gewonnen. Wij zijn heel blij dat hulpbijboetes.nl bestaat!! Onze dank is groot!!!.

Tamara, Vught

Paul over Hulpbijboetes.nl 21-07-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Super instantie

Op een professionele wijze geholpen, duidelijke en juiste informatie. Super!

Paul, Weert

Laurens over Hulpbijboetes.nl 15-07-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Gelukkig mijn rijbewijs snel weer terug.

Heldere communicatie, accuraat opgepakt en met gewenst resultaat

Laurens, Purmerend

Simge over Hulpbijboetes.nl 13-07-2020

8
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Aanrader voor iedereen!

Ik raad iedereen aan om bij ontvangst van een onterechte boete Mark te benaderen! Dankzij Mark hoef ik een boete tgv 104 euro niet te betalen! Super service!!

Simge, Kampen

Ruud over Hulpbijboetes.nl 07-07-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Goede communicatie

Zeker een aanrader. Geregeld update’s via mail over de status.

Ruud, Hoensbroek

Harry over Hulpbijboetes.nl 02-07-2020

9
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Super geregeld door Hulpbijboetes.nl

Super geregeld, jullie verstaan je vak, en weten hoe je zoiets aanpakt. Geweldig gedaan, bedankt! Mvg Harry.

Harry, Arnhem

Marco over Hulpbijboetes.nl 28-06-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Alles wordt geregeld

Top geregeld, een keer betalen en de jongens regelen de rest. Chapeau Gr Marco

Marco, Nijmegen

Mehdi over Hulpbijboetes.nl 03-06-2020

8
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Waren er maar meer van zulke bedrijven

Top man hulpbijboetes.nl wat een gerechtigheid.. Waren er maar meer van zulke bedrijven..

Mehdi, Wormer

Ramona over Hulpbijboetes.nl 12-05-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Geld terug van onterechte boete

Super hun best gedaan. Na zeker 6 maanden er niet meer aan gedacht te hebben kreeg ik bericht dat ik mijn geld van de onterechte boete toch terug kreeg. Bedankt voor de inspanning wat jullie voor mij gedaan hebben. Dikke duimen.

Ramona, Brunssum

Jos over Hulpbijboetes.nl 08-05-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Wij hoeven onze boete niet te betalen

Hartelijk dank voor de geboden service!

Jos, Geleen

Pagina 2 van 15

Ook een review achterlaten?

Ook een positieve ervaring met het aanvechten van je boete via Hulpbijboetes.nl? We horen het graag. Laat hier een review achter.

Boete aanvechten