Reviews

Wat onze klanten zeggen

Jaarlijks worden er meer dan honderdduizend boetes onterecht uitgeschreven (meer dan 300 per dag). Voordat je je portemonnee trekt is het verstandig om de mogelijkheden voor het aanvechten van je boete te onderzoeken. Hulpbijboetes.nl helpt je graag.

reviews

Gebaseerd op
274
onafhankelijke beoordelingen

Boete aanvechten

Johanna over Hulpbijboetes.nl 22-04-2021

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Doordat ik de boete onterecht vond.

Telefoon op schoot in het verkeer ( 250 euro boete ). kwam ik via Google terecht op hulpbijboetes.nl. Fijn dat Mark de hele zaak heeft overgenomen, heb nergens geen omkijken in gehad. Hij heeft altijd alle ontwikkelingen goed gecommuniceerd via mail. Ik zou dan iedereen aanraden om Mark in te schakelen bij onterechte (verkeers)boetes. Mijn boete is gelukkig kwijtgescholden !Nogmaals bedankt !!.

Johanna, Hilversum

Pieter over Hulpbijboetes.nl 28-03-2021

9
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Bekeuring van €280,- in de prullenbak.

 

Dankzij Hulpbijboetes.nl is mijn bekeuring van 280,- in de prullenbak gegaan, de volgende keer doe ik hetzelfde..

Pieter, Sittard

Frank over Hulpbijboetes.nl 24-03-2021

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Hulpbijboetes.nl? Doen! Geen twijfel.

 

Vanaf het eerste moment goed, duidelijk en vlot contact. Of dit nu via de e-mail of telefonisch is. Ontvangst op locatie is zeer vriendelijk. Je bent gast bij ze en niet de klant. Fijn vertoeven in de moderne en ruime vergaderruimte. Zelfs met de coronasituatie alles zeer goed geregeld. Mijn tweede keer opeenvolgend terug voor een boete aan te vechten. Zeer tevreden.

Frank, Almere

Letty over Hulpbijboetes.nl 06-02-2021

8
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Zaak gewonnen.

Geweldig hoe alles voor je geregeld wordt. Zaak voor mobiel op schoot hebben liggen gewonnen! Top gedaan alles,bedankt! Ik zeg doen!.

Letty, Ede

Alwyn over Hulpbijboetes.nl 29-01-2021

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Gewoon tevreden.

 

Zeer tevreden over de diensten van Mark.

Alwyn, Tilburg

Jeanet over Hulpbijboetes.nl 03-01-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Busbrug boete kwijtgescholden.

 

Erg tevreden. Boete voor het rijden over de busbrug in Zaandam is volledig kwijtgescholden. Goed op de hoogte gehouden.

Jeanet, Zaandijk

Saskia over Hulpbijboetes.nl 12-12-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

In een woord geweldig.

 

Alles wordt voor je geregeld en je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het proces. Boete van 249,- kwijtgescholden. Super werk leveren jullie. Nogmaals bedankt. Zal jullie een ieder aanraden!

Saskia, Schiedam

Jolanda over Hulpbijboetes.nl 04-12-2020

9
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Prima geholpen.

 

Ze houden je goed op de hoogte. Ben zeer tevreden.

Jolanda, Hardenberg

Jasmina over Hulpbijboetes.nl 01-12-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Boete kwijtgescholden.

 

Voor een paar euro’s is je boete kwijtgescholden. Alles wordt gedaan en geregeld. Top!

Jasmina, Amsterdam

Robert over Hulpbijboetes.nl 28-11-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Top gedaan van hulpbijboetes.nl.

 

Top gedaan van hulpbijboetes.nl. Nemen al het werk uit handen ende boete die ik kreeg voor het rijden op het fietspad met snorfiets is kwijtgescholden, Nu de 2 volgende nog winnen :).

Robert, Amsterdam

Jeffrey over Hulpbijboetes.nl 25-11-2020

8
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Top service in mijn voordeel!

 

Erg tevreden! Werd snel geholpen en op de hoogte gehouden van alles. En uiteindelijk in mijn voordeel. Top service!

Jeffrey, Zaandam

Jos over Hulpbijboetes.nl 12-11-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Vasthoudendheid van hulpbijboetes.nl

 

Na een heeeeeeele lange adem ( procesverbaal 2018 ) toch aan t langste eind getrokken dankzij jullie inzet en vasthoudendheid van Hulpbijboetes.nl. Een aanrader voor iedereen. Nogmaals hartelijk bedankt voor je hulp en inzet.

Jos, Maastricht

Anita over Hulpbijboetes.nl 05-11-2020

9
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Boete op busbrug in Zaandam kwijtgescholden.

 

Erg tevreden. Hulpbijboetes.nl voor het rijden over de busbrug in Zaandam is volledig kwijtgescholden. Goed op de hoogte gehouden.

Anita, Assendelft

Rasjell over Hulpbijboetes.nl 02-11-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Wat onmogelijk leek is gelukt!

 

Super blij met de hulp van hulpbijboetes.nl. Mark heeft ons goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en uiteindelijk het doel behaald; ons verlost van de boete. Mochten we (wat we niet hopen) weer in zo een situatie terecht komen zullen we zeker de hulp van hulpbijboetes.nl inzetten. Een aanrader!

Rasjell, Assendelft

Barbara over Hulpbijboetes.nl 18-10-2020

8
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Resultaat helemaal top!

 

Informatie voorziening was prima. Resultaat helemaal top!!

Barbara, Amstelveen

Ruud over Hulpbijboetes.nl 11-10-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Deskundig advies

 

Professionele en snelle service, deskundig advies, snel antwoord en up to date e-mailberichten over de stand van zaken, top Mark!

Ruud, Barneveld

Mohamed over Hulpbijboetes.nl 02-10-2020

10
Ja, ik beveel
Hulpbijboetes.nl aan!

Een jurist met kennis en epxertise!

 

Alleen maar lof twee boetes onterecht en zijn vernietigd dankszij Mark. Een jurist met de goede kennis en expertise van het recht. Bedankt!

Mohamed, Belfeld

Pagina 2 van 15

Ook een review achterlaten?

Ook een positieve ervaring met het aanvechten van je boete via Hulpbijboetes.nl? We horen het graag. Laat hier een review achter.

Boete aanvechten